Ik wil belastingadviseur worden!

Filmpjes

Meer weten?

Wil je al meteen een paar belastingadviseurs en een bedrijfsfiscalist aan het werk zien? Bekijk dan hieronder de filmpjes over zes adviseurs met een heel verschillende praktijk.

De impact van technologie op het beroep belastingadviseur.
Je kunt ook als fiscalist in dienst zijn van een bedrijf, zoals Eugène Bartman bij Ahold te Zaandam.
  Dick Molenaar werkt vanuit zijn praktijk in Rotterdam hoofdzakelijk voor artiesten en sporters. Hij krijgt in dit filmpje één van zijn cliënten, popgroep Voicst, op bezoek.

 

Marieke Kopinsky is als belastingadviseur werkzaam bij een groot kantoor. Ze adviseert met name vermogende particulieren op het gebied van 'erven en schenken'.

  Florian Ruijten is ook belastingadviseur, maar hij heeft een heel andere praktijk dan Dick Molenaar. Hij werkt vanuit Amsterdam vooral voor grote bedrijven in Latijns- Amerika - waar hij ook regelmatig naar toe reist.
 

Je kent ongetwijfeld Joop van den Ende, de succesvolle producent van musicals en toneelvoorstellingen. Via de VandenEnde Foundation ondersteunt hij daarnaast talentvolle (podium) kunstenaars financieel. In beide situaties kan hij niet zonder belastingadviseur! In dit geval is dat Gijsbert Bout.

We zijn benieuwd naar je mening. Wil je reageren op wat je gezien hebt? Stuur je reactie naar nob@nob.net.